Extrajobb stör bloggande

Väldigt svettiga arbetskläder

Som några kanske har noterat har takten och kanske framförallt kvalitén på blogginlägg sjunkt som en sten under senaste tiden. Anledningen, mina kära läsare, står att finna i mitt extrajobbmed att rensa ut supermutanter från det postapokalyptiska Washington D.C.:s tunnelbanesystem. Det är ett tufft och svettigt jobb som tar en massa tid. Dessutom får man inte ens in P1 bara Galaxy News Radio, så det är svårt att hänga med i den svenska debatten.

Annonser

7 comments

  1. Bah! Om du tycker det är jobbigt skulle du testa att rensa hela jäkla feodala Japan från apdemoner utan andra hjälpmedel än en pensel och nån slags talande flatlus. Där kan vi snacka om ansträngande!

  2. Är du inte klar med det där jobbet snart? Ska det behöva ta sån jävla tid, att rensa ut några supermutanter. När det gäller den svenska debatten kan jag meddela att Magdalena Graaf förts akut till sjukhus. That’s about it.

  3. När du ändå är i Distriktet kan du väl ta en paus och komma hit på en amerikansk kopp kaffe och en cupcake? Behöver ventilera Atleternas spelartrupp med någon som är insatt. Inte så mångas atleter i grannskapet.

  4. Njae, sitter lite fast uppe i ett hus med uppsikt mot Arlington Libary, det är nog bättre att du kommer hit. Se upp för minorna och bär något som jag kan se i mitt kikarsikte – en grönsvart halsduk kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s