Gräddhyllan hoodlums

Gräddhylla

Bandidos lämnar indsutriområdet Marieholm och flyttar in i närheten av norra älvstranden gräddhylla Lindholmen. Försöken att höja statusen för på prestigefyllda Lindholmen skjuts i sank om den kriminella knutteklubben flyttar in med fri sikt för granatskott mot Lindholmens Science Park och nya Backateatern.

Som den bittra och självgoda människa jag är kan jag lite låta bli att le i mjugg. Det verkar för sig som en outtalad målsättning att flytta över så mycket service som möjligt i centrala hisingen från de äldre områdena till de nya gräddhyllorna; gubben med BMW måste ju kunna gå till sin vårdcentral. Det är la lika väl att de får ta del av all service; nu finns även snart beskyddarverksamhet inom behändigt avstånd.

Men det finns smolk i den sardoniska glädjebägaren; de kommer mycket närmare mig och framförallt kommer troligen det vackra folket att skyddas av levande sköldar; studenter i planerade studentbostäder.

*****

Före detta GAIS-spelaren och expertkommentatorn Blohm-står-när-de-andra-faller har på sin blogg uttryckt en ambition att försöka få flera besökare till sin sida. Han verkar överväga att börja skriva om sex och Carolina Gynning. För att han skall slippa det skall jag själv länka till hans sida. Den är väl värd att läsa, personliga inslag på blohm.se är inte bara ett uttryck för perverterad självframhävande – En bra motbild mot totala idioter som Lundh och Ekwall på fotbollskanalen.se således.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s